Băsescu – acest Ion al politicii din România: În familie am un proprietar și eu sunt capul răutăților

| 16 mai, 2014

„În viaţă trebuie să faci două lucruri: să faci copii şi să ai pământ” nu, nu este un citat din George Coşbuc, este un citat dintr-un clasic în viaţă, preşedintele României Traian Băsescu.

Om împlinit, Traian Băsescu se pregăteşte să se înfrupte din pământul de căpătat de la Nana după 10 ani de mandat prezidenţial. Lăsând la o parte că tinerii din România nu îşi permit să cumpere nici un petic de pământ şi cei mai mulţi dintre ei nu au norocul de a se căsători cu fetele din familia Băsescu, preşedintele face încă o gafă de zile mari. Recunoaşte că scandalul din Nana a pornit de la el, pentru că el a vrut pământ dar, paradoxal nu el este proprietar, ci fiica sa Ioana.

Gura păcătosului adevăr grăieşte. Băsescu sincer din greşeală spune că deşi fata lui este proprietară şi plăteşte un credit de aproape 1 milion de euro, el este proverbialul „cap al răutăţilor”.

Micul agricultor Băsescu, de parcă ar avea o curte de 50 de m pătraţi nu sute şi sute de ha în Nana, se alintă pe lângă agricultori, se gudură pe lângă ei şi le spune cu ochii veseli că în viaţă trebuie să ai două lucruri copii şi pământ.

Tupeul preşedintelui este fantastic. După ce i-a ţinut pe loc pe agricultori, fără subvenţii date la timp, fără investiţii şi fără pieţe de desfacere, le-a şi furat pământul, luând prin fiica sa singurul credit agricol din România de la CEC de cam un milion de euro.

După toate aceste isprăvi demne de un erou al romanelor lui Liviu Rebreanu, Băsescu este mândru că a ajuns un român împlinit şi cu copiii şi cu pământul, ceea ce nu ne spune acest Ion al politicii din România este cum de a reuşit să capete atât de mulţi bani încât să îşi permită o rată de 5000 de euro/lună başca îşi donează şi simbria lunară la PMP.

Este inexplicabil cum se poate ca un preşedinte care se ştie cu musca pe căciulă când vine vorba de comasarea şi achiziţionarea unui teren de sute de ha să se bată cu palma pe burtă cu agricultorii cinstiţi din România pe care i-a şuntat 10 ani la subvenţii, pe care i-a înşelat cu zâmbetul pe buze şi pe care i-a ţinut la limita inferioară a existenţei.

În viaţă nu ai nevoie se pare de copii sau de pământ, ai nevoie de tupeu şi nesimţire şi cel puţin 10 ani poţi rămâne abuziv preşedintele României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 2014
cantautor
Dle Sultanescu,
am cateva obiectii la formularile dumneavoastra:
1.pamant de capatat(exista un contract de vanzare cumparare:Dumneata cand primesti banii de la PSD,ii primesti pe un contract de servicii?sau ii capeti moca?
2.chestia cu infruptatul din agricultura e si de noroc si de timp si de buna administrare.Dumneata spuneai ca lucrarile agricole incep vara,in editorialul trecut,asa ca n-are rost sa mai discutam..
3."le-a furat pamantul "cui?doar l-a cumparat...
sotia Dvoastra cand plateste la piata produsele inseamna ca le fura?
4.cu comasarea,esti idiot de-a dreptul...asta s-a petrecut inainte de cumparare...la revedere
5.reciteste articolul si vezi ca intr-adevar,aici,este numai tupeu si nesimtire
adica marca inregistrata PSD-Sultanescu
16 mai, 2014
Scandinavians
Nu e de mirare ca a incurajat coruptia. Cei intrati in jocul murdar dar apoi se opun platesc scump. A reusit ceva diabolic.
Este Romania sub dictatura bashista?
16 mai, 2014
rsss
Scandinavians ai o minte "odihnita ''si probabil inghetata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ