Ioana Băsescu a dat Antena 3 în judecată

| 15 mai, 2014

Ioana Băsescu, fiica cea mare președintelui Traian Băsescu, cheamă Antena 3 în judecată. Ea a înaintat acțiunea în instanță în data de 5 mai, potrivit Tribunalului Bucureşti.

Portalul instanțelor de judecată nu dă detalii asupra motivelor chemării în judecată a postului de televiziune, însă Antena 3 a realizat în prima parte a acestui an mai multe emisiuni în care a discutat situația terenului pe care îl deține la Nana, precum și faptul că în calitate de notar, a lucrat cu Gazprom, scrie paginademedia.ro.

Tag-uri: ioana basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mai, 2014
pixel
nu inca una!
mai sunt multi astia din clanul basescu? toti o apa si-un pamant, frate. trai la indigo. o adunatura de mediocrii penibili
19 mai, 2014
Mihu
.
Pe principiul cine se scuza se acuza, Ioana Basescu incearca sa musamalizeze exact asa cum a facut ani la rand tatal ei.
19 mai, 2014
kiaburu
ce penibil
daca te cheama basescu sa stii ca nu esti dumnezeu pe pamant si nu poti sa ai numai castig de cauza o sa ai o mare surpriza doamna notar corupt si hot.
17 mai, 2014
Liviu
Asa asa pana mai poate tăticu sa tragă sforile...
16 mai, 2014
PEDAGOGUL
probele vorbesc
Acest proces urmeaza sa fie castigat de postul Antena 3 deoarece probele vorbesc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ