NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI! Care sunt beneficiile APLICAȚIEI PENTRU THREESOME

| 27 aug, 2014

În timp ce vorbeau, într-o noapte, recent, prietena lui Dimo Trifonov a spus cuvintele magice: că a găsit o prietena a ei, foarte atractivă, cu care a ajuns la un subiect considrat de mulți tipi fantastic: threesome-ul. 

Se pare că aveam același gând de mult timp, spune Dimo Trifonov. Dar nu au știut cum să întâlnească a treia persoană. Pentru că nu consumă alcool, nu se droghează și nu petrec timp în cluburi, iar site-urile de specialitate nu li se păreau utile, nu știau la ce alte variante să mai apeleze.

Așa că, Trifonov, un designer care locuiește în Londra a lucrat la o alternativă viabilă.

Utilizatorilor le sunt prezentați persoanele singure sau cuplurile din apropiere, cu fotografii cu cared s-ar putea potrivi. Aceștia fac schimb de locuri, dacă sunt interesați.

Desigur, ar trebui - cel puțin, în teorie - ca aranjamentele pentru sex în trei să fie la fel de simplu cum te joci Angry Birds.

Dar scopul lui Trifonov pentru această aplicație este acela de a aduce respect pentru sexul în trei.

Aplicația se bucură de popularitate: 60.000 persoane s-au înscris chiar înainte de a se lansa și numarul membrilor crește cu 10.000 persoane pe săptămână. Mai mult de 2.000 locuiesc în New York.

Creatorul aplicației mai spune despre aceasta: 3nder este despre deschidere și împărtașirea a ceea ce ești, ceea ce îți dorești și cin eîți dorești să fii.

E o perioadă foarte bună pentru lansarea 3nder: un studiu la nivel mondial de anul trecut a arătat că 20% dintre cei implicați în studiu au participat la o partidă de sex în trei - spre deosebire de 14%, în urmă cu zece ani în urmă.

3nder va face mai accesibilă această posibilitate, care, într-o conversație, este un subiet tabu, declară utilizatorul Jasper, un bărbat de 38 ani.

Pentru a se acomoda cu toate tipurile de sexualitate, 3nder are multe opțiuni: te poți înregistra cuplu sau persoană singură și să-ți alegi orientarea sexuală, straight sau gay și alte orientări progresiste.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ