Nu ŞTIAI ASTA! Ce spun AMPRENTELE despre noi!

| 02 sep, 2014

Corpul uman este impresionant, iar din cele mai vechi timpuri este studiat şi analizat pentru a ne descoperi.  Un element cu adevărat unic sunt amprentele. Se cunoaște faptul că ele se formează înainte de naștere și provin chiar din interiorul pielii.

S-a dovedit că mo­delele amprentelor se formează la făt încă din perioada intra­uterină, şi asta, chiar din primele trei-patru luni ale sarcinii, odată cu ţesu­turile siste­mu­lui nervos.

Astfel, s-a ajuns la concluzia că între aceste modele şi ti­pul sistemului ner­vos există o legătură strânsă, din care se pot obţine infor­maţii cu privire la personalitatea fiecărui individ.

Citeşte şi: 30 SUPER-PUTERI pe care NU ştiai că le ai

Ce spun amprentele despre noi


Modelul buclelor apare la majoritatea oamenilor (aproximativ 60% din populaţie). Cei care au mai multe bucle în "desenele" de pe degete sunt oameni care se adap­tează uşor în orice con­diţii, calmi, echi­libraţi, foar­te altru­işti, sociabili, comu­ni­ca­tivi. Aceş­­tia sunt şefii ideali, care se stră­duiesc să mulţu­mească me­reu pe toată lumea. Aptitudini sportive: înot, atletism, călărie, scrie formula-as.ro.

Modelul segmentelor de cerc este prezent la circa 30% din­tre indivizi. Oamenii care pre­­zintă predo­minant bucle în amprentele digitale au o gândire abstractă, lipsită de ambiguităţi. Aceste persoane iu­besc drep­tatea, sunt sin­cere, urăsc intrigile şi bâr­fele, spun întot­deauna adevărul verde în faţă. De cele mai multe ori sunt buni în funcţiile de condu­ce­re, dar ca subalterni, la­să mult de dorit, în­trucât nu prea vor să ţină cont de părerea celorlalţi. Aptitudini sportive: ciclism, canotaj, schi.

Modelul vârtejurilor este cel mai rar, prezent la cel mult 10% din indivizi. Aceşti oameni sunt foarte emoţionali, intro­ver­tiţi, vulnerabili, de cele mai mul­­te ori sunt nemulţumiţi de ei în­şişi, predispuşi la în­doieli chi­nu­itoare. Ei se concentrează foar­te bine pe lucrurile esen­ţia­le, aproape ignorând detaliile. Îşi schimbă des şi neaşteptat atât planurile, cât şi dispo­ziţia. Ap­ti­tudini spor­tive: pati­naj, fotbal, baschet, scri­mă, lupte.

Se spune că toate sem­nele din palmă - cercurile, buclele, li­nii­le - nu sunt decât in­di­cii misterioase ale des­ti­nului prin care Uni­ver­sul încearcă să dez­vă­luie abilităţile şi ta­lentele unice ale fie­că­rei persoane.

- In 1877, baronetul Herschel a fost numit Magistrat de Hooghly si in aceasta calitate a instituit prelevarea amprentelor digitale la pensionari, pentru ca pensiile sa nu poata fi incasate de impostori, cum se intampla destul de frecvent in acea vreme. Masura s-a dovedit de succes.

- Primul birou de stocare a amprentelor a fost înființat la Londra în 1901 și primii criminali identificaţi ți arestați în urma amprentelor au fost frații Alfred și Albert Stratton, care au fost acuzați de crimă în 1905.

Tag-uri: amprente, corp uman
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ