NU ȘTIAI! Care este rolul MIRACULOS al APEI SFINȚITE CU BUSUIOC

| 14 iul, 2014

Oamenii  de stiinta au descoperit in sfarsit acum ceea ce preotii faceau din vechime.

Pana in ziua de astazi preotii folosesc busuiocul in apa, in engleza aceasta planta se numeste chiar Holy ( sfant) basil, iar oamenii de stiinta japonezi precum Emoto Masaru au luat sub microscop apa si au ramas uimiti cum se modifica structura apei cand se incanteaza cuvinte de iubire, rugaciuni, muzica clasica ( care invoca doar divinitatea) si cum se distruge structura cand cineva cu vibratii joase, injuraturi si stari negative se afla in preajma apei…de aceea lumea se inghesuie sa ia apa sfintita caci corpul uman fiind peste 70 % apa isi regleaza structura cu apa structurata sau sfintinta in termeni populari, de aceea aceasta apa a facut atatea vindecari sau minuni si de aceea o poti tine ani intregi fara sa isi modifice calitatea.

O descoperire recenta scoate la iveala o metoda foarte accesibila si naturala prin care fluorul poate fi eliminat din apa potabila chiar si a celor mai sarace state din lume.

Cercetatorii de la Universitatea Rajashtan din India au descoperit ca planta Ocimum Sanctum, aceasta fiind denumirea stiintifica a Busuiocului Indian, poate fi utilizata cu scopul de a reduce semnificativ  cantitatea de fluor din apa potabila.

In prezent, cele mai sigure metode utilizate care au ca scop eliminarea fluorului in exces din apa potabila, fie sunt prea scumpe, fie nu sunt potrivite pentru multe din mediile in care acestea sunt necesare cel mai mult.

Aceasta metoda simpla, dar de o semnificatie extraordinara, descoperita de cercetatorii de la Universitatea din Rajashtan este sigura, ieftina si usor accesibila, fiind o alternativa ideala pentru comunitatile care nu isi pot permite folosirea tehnicilor mult mai avansate de eliminare a fluorului din apa potabila. In plus, majoritatea acestor tehnologii sunt disponibile numai in Occident.

Pentru a fi intarita veridicitatea cercetarilor, oamenii de stiinta au realizat un experiment in satul Yellareddyguda din provincia Narketpally Mandal. Cercetatorii au adaugat 75mg de frunze de Ocimum Sanctum intr-o cantitate de 100ml de apa, care continea cantitatea de 7.4/un milion de fluor in acea cantitate de apa. Dupa inmuierea frunzelor de Ocimum Sanctum, nivelul fluorului din apa a scazut de la 7.4/  un milion, la numai 1.1 / un milion.

In prezent, Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca nivelul optim de fluor din apa potabila sa se situeze intre valorile de 0.5 pana la 1 parti per un milion.

Pericolele consumului de apa potabila care contine un nivel ridicat de fluor sunt foarte bine cunoscute. Efectele secundare produse de consumul de apa potabila care contine fluor sunt fluoroza dentara, inteligenta redusa si un sistem nervos deteriorat.

Aceasta noua optiune de tratament ar putea oferi acum o oportunitate extraordinara de a elimina fluorul in exces din apa potabila chiar si celor mai sarace tari din lume. Cu toate acestea, sunt necesare cercetari suplimentare pentru a identifica si valida eficienta acestei metode pe termen lung.

Avand in vedere costurile reduse impuse de aceasta metoda, am putea sa fim cat de curand martorii unei puternice schimbari in ceea ce priveste domeniul de tratament al apei potabile, oferind sperante in zone in care pana acum nu existau.

 


Sursă: cocoon.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ