NUNTA ANULUI are loc azi: câte zeci de mii de euro costă meniurile

| 04 iul, 11:29

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va fi astăzi, pentru a doua oară în viaţă, mire. Şeful deputaţilor şi viitoarea sa soţie, Laura Bumbu, au peste 300 de invitaţi la petrecerea de la luxosul Palat Snagov.

Şi ca toată lumea să fie mulţumită, vicele social-democraţilor a comandat mâncare şi băutură de toate felurile şi pentru toate gusturile, din belşug. La stabilimentul de lux unde se ajunge doar cu barca, cel mai slab, să spunem, meniu, costă 85 de euro, mâncare pentru o persoană, plus alţi 20 de euro băutura, tot pe cap de om. Zgonea a plătit şi cei 5.000 de euro care reprezintă chiria pentru noaptea petrecerii. Invitaţii sunt unul şi unul din lumea politicii, a sportului şi din lumea mondenă, aşa că al treilea om din România nu se poate face de râs, fapt pentru care va scoate din bugetul său suma de minimum 36.000 de euro.

Unul dintre marii absenţi de la importantul eveniment va fi nimeni altul decât şeful său de partid, premierul Victor Ponta, care e la Istanbul, acolo unde se reface după operaţia suferită la picior. Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă, el fiind acum la cea de-a doua însurătoare cu acte în regulă.

Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit recent, scrie libertatea.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ