Zgonea, ANUNŢ INEDIT în plenul Camerei Deputaţilor: Cine a pierdut o cheie de maşină să vină să o ia

| 12 iun, 10:59

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a făcut vineri, la începutul şedinţei plenului reunit, un anunţ mai puţin obişnuit, informându-i pe parlamentari că s-au găsit nişte chei de maşină, iar cine le-a pierdut să vină să le ia, transmite Agerpres.

"Cine are un Renault şi şi-a lăsat cheile pe masă, dacă cineva şi-a lăsat cheile pe bancă şi a mers acasă pe jos, vă arătăm că românii care lucrează în Parlament sunt serioşi şi vă aduc înapoi cheile de la maşină. Deci, dacă există vreun parlamentar al cărui Renault a rămas în ultimele săptămâni pe aici, să vină să-şi ia cheia. Nu ştim al cui este, dar ... Din informaţiile mele sunt parlamentari care mai au încă Renault şi ăsta e un lucru foarte bun, cred că este un Renault Laguna 2 sau 3. Asta e!", a spus Zgonea, la începutul şedinţei de plen comun în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură.

"Poate seamănă numai cu o cheie şi nu e o cheie", a fost replica preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ