PROTOCOLUL de fuziune dintre PC şi PLR se va semna vineri la Palatul Parlamentului

| 17 iun, 20:12

Protocolul de fuziune PLR - PC va fi semnat vineri în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Parlamentului, informează un comunicat al Departamentului de Comunicare al Partidului Liberal Reformator, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, ceremonia se va desfăşura la ora 12,20, iar ulterior, între orele 13,00 - 14,00, va avea loc Congresul de fuziune a celor două partide politice.

Vor fi transmise mesaje din partea liberalilor europeni: Graham Watson, Guy Verhovstadt, Annemie Neyts, se mai arată în comunicatul PLR.

Conducerile celor două formaţiuni politice au avut, marţi şi miercuri, o şedinţă comună pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la fuziune, la statutul noului partid şi la programul politic.

Potrivit Departamentului de Comunicare PLR, conducerea noului partid va fi asigurată de doi copreşedinţi.

"Fuziunea PLR - PC a intrat în linie dreaptă. (...) O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR şi opt membri ai PC a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid şi programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice şi nu o alianţă. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreşedinţi", se preciza, marţi, într-un comunicat de presă.

Conform PLR, discuţiile pentru crearea noii formaţiuni politice au demarat la începutul acestui an, între Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Partidului Liberal Reformator, şi Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator.

"Ideea de la care au pornit cei doi lideri politici a fost consolidarea unei a treia forţe pe scena politică românească, care să spargă monopolul creat în jurul a două partide. Crearea acestei forţe politice va oferi electoratului de centru-dreapta o alternativă reală la noul partid al lui Traian Băsescu, PNL", se arată într-un comunicat remis miercuri presei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 21:55
oana
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ