PNL îl acuză de tertipuri pe Zgonea

| 09 iun, 10:46

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea că induce în eroare deputații, întrucât aceștia trebuie să voteze cererea procurorului privind urmărirea penală a premierului Victor Ponta, ci nu raportul realizat, luni, de Comisia Juridică.

Camera Deputaților dezbate și votează marți solicitarea procurorului general referitoare la începerea urmăririi penale a lui Victor Ponta, într-un dosar în care este cercetat pentru conflict de interese, infracțiune pe care ar fi săvârșit-o în timp ce era prim ministru.

Luni după-amiază, prim-ministrul a fost audiat pe această temă în Comisia juridică a Camerei Deputaților. La final, Ponta a precizat că le-a transmis colegilor juriști că deciziile politice nu pot să fie cenzurate de un procuror, ci doar deciziile legale.

Comisia juridică a întocmit raport de respingere a cererii procurorului general privind urmărirea penală a lui Victor Ponta. Împotriva începerii urmăririi penale au fost 18 voturi. "Pentru" au votat 7 deputați și a fost înregistrată o abținere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ