Alina Gorghiu: Am văzut azi un premier care îi disprețuiește pe români

| 09 iun, 12:20

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că premierul Victor Ponta ''și-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaților pentru a se face scăpat de justiție''.

''Am văzut azi un premier laș, un premier care își calcă propriile angajamente, un premier care disprețuiește legea și îi disprețuiește pe români. În doar două zile, cu o viteză nemaiîntâlnită în cazul vreunui alt parlamentar, Victor Ponta și-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaților pentru a se face scăpat de justiție. Din păcate, Victor Ponta e un cerșetor de imunitate și un politician fără demnitate. De azi înainte, oamenii pot vedea și mai clar că Victor Ponta e un premier bolnav de putere, care face orice pentru a rămâne în funcție'', a scris Alina Gorghiu pe Facebook, marți, după votul dat în Camera Deputaților.

Ea afirmă că deputații PNL au votat la vedere și au votat în favoarea avizului cerut de DNA.

''Dar voturile noastre nu au fost de ajuns. Această majoritate a preferat, din păcate, să țină cu Victor Ponta în loc să țină cu România. Parlamentul pierde în continuare din încrederea cetățenilor; acesta este riscul real la adresa democrației românești, nu lovituri de stat închipuite'', adaugă copreședintele PNL.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale față de premierul Victor Ponta cu 231 voturi "pentru" și 120 "împotrivă".

Citeşte şi: Alina Gorghiu vrea şi capul lui Cazanciuc: Tu, ca biet ministru al Justiției...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ