Rovana Plumb: Liberalii vor schimbarea Guvernului cu mijloace din afara jocului politic

| 09 iun, 13:05

Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, îi acuză de iresponsabilitate pe pe liberali, amintindu-le că au susţinut la preşedinţie candidaţi cu dosare în instanţă, referire la procesul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis.

Rovana Plumb declară că rezultatul votului din parlament este clar şi că premierul nu poate fi suspendat de preşedinte.

"Reacțiile agresive ale opoziției confirmă faptul că cei din PNL nu au înțeles nimic din ceea ce înseamnă democrație și Constituție. PNL încurajează ideea, nedemocratică, conform căreia un Guvern trebuie schimbat prin mijloace din afara politicii.

Guvernul are susținerea Parlamentului și a electoratului și aceștia sunt singurii factori de care ar trebui să depindă un executiv, într-o democrație.

Cer PNL-ului să dea dovadă de decență și să înceteze cu ieșirile isterice și ipocrite. Totuși, cei din PNL au susținut, în două rânduri, candidați la președinție cu dosare în instanță. Ceea ce fac astăzi este și rușinos și periculos.

De asemenea, le cer să nu lanseze scenarii mincinoase despre suspendarea primului-ministru și să citească Legea răspunderii ministeriale și Constituția. Primul-ministru nu poate fi suspendat de președinte", a spus Rovana Plumb.

Citeşte şi: Deputații AU RESPINS cererea de urmărire penală față de Victor Ponta. Reacţia lui Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ