Nuntă regală în România! Principele Nicolae a făcut anunţul

| 15 mai, 09:17

Nuntă regală la Sinaia în această toamnă. Principele Nicolae se pregătește de cel mai important eveniment din viața sa personală.

Principele Nicolae se pregăteşte de nuntă. Va fi nunta anului în România.

Nepotul Regelui Mihai, Principele Nicolae, se va căsători religios cu partenera sa de viață Alina Binder.

Ceremonia va avea loc pe 30 septembrie la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La nuntă vor fi prezenți reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea.

Principele Nicolae s-a căsătorit civil anul trecut, în Anglia. Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae.

Pe pagina sa de pe un site de socializare, principele Nicolae al României a anunțat când va avea loc cununia religioasă.

"Nicolae al României și Alina-Maria Binder sunt încântați să anunțe oficierea cununiei religioase la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018.

Cununia religioasă va fi urmată de recepție la care vor participa invitați din România și din străinătate. Mai multe detalii vor fi oferite în apropierea evenimentului", se arată pe pagina de Facebook a principelui Nicolae al României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ