O academie de tenis va fi construită la Complexul Sportiv 'Lia Manoliu'

| 22 oct, 2013

O academie de tenis pentru amatori şi profesionişti va fi construită la Complexul Sportiv Naţional 'Lia Manoliu', proiect pentru care primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a semnat certificatul de urbanism.

Baza sportivă va avea o suprafaţă de 11.700 de metri pătraţi, şase terenuri de sport cu gradene pentru 1.300 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, recepţie, birouri, cabinet medical, spaţii de alimentaţie publică şi de mic comerţ cu produse specifice, se precizează într-un comunicat al Primăriei sectorului 2.

Academia de tenis va putea găzdui evenimente sportive la nivel mediu naţional şi internaţional, iar bucureştenii vor avea la dispoziţie o bază sportivă la standarde internaţionale, unde vor putea închiria terenuri de tenis pentru pentru antrenamente şi competiţii.

Academia de tenis face parte din proiectele Capitalei şi va fi finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ