O chelneriţă recompensată cu 10.000 de dolari pentru că a achitat prânzul pentru doi militari

| 21 oct, 2013

Vedeta de televiziune americană Ellen DeGeneres a completat un cec în valoare de 10.000 de dolari pentru o tânără chelneriţă de la un local din New Hampshire, căreia i-a oferit în dar şi un televizor, pentru că aceasta a achitat, din banii proprii, nota de plată de 28 de dolari pentru prânzul a doi militari americani, relatează Huffington Post şi Sky News.

Cei doi militari, din Garda Naţională, au intrat într-un restaurant din oraşul Concord (statul New Hampshire), unde lucrează Sarah Hoidahl, pentru a lua masa de prânz. Auzindu-i discutând despre criza bugetară şi salariile care le-au fost îngheţate, tânăra le-a adus un bileţel în loc de nota de plată: 'Din cauza crizei, munca oamenilor care ne protejează ţara nu se plăteşte, dar eu îmi primesc în continuare salariul. Prânzul e pe cheltuiala mea!', a scris Hoidahl pe biletul respectiv, ea achitând în total 27,75 de dolari.

Cunoscuta moderatoare de televiziune Ellen DeGeneres - câştigătoare a 11 premii Emmy pentru 'The Ellen DeGeneres Show' - a aflat de gestul tinerei de pe pagina de Facebook a Gărzii Naţionale a SUA, unde era postată şi o fotografie a chelneriţei. Atunci Ellen a decis să răsplătească omenia arătată de tânăra femeie, oferindu-i o sumă de 300 de ori mai mare decât cea plătită de aceasta. A completat cecul în emisiunea sa, în care a invitat-o pe tânără. Aceasta a fost atât de emoţionată încât şi-a acoperit faţa cu mâinile. 'Eşti o persoană bună', a repetat Ellen DeGeneres de mai multe ori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2013
gore
persoana buna
Si uite asa, toata lumea e multumita. Militarii americani ca au mancat gratis, persoana buna ca a facut niste bani si se simte bine in pielea ei, iar madam de la TV pentru ca si-a facut o emisiune care ar fi costat mult mai mult de $10000. In plus si-a facut si reputatie de filantrop, pentru care alti bogatani doneaza sute de mii de parai.
21 oct, 2013
dima nicolae
salariile militarilor
Si eu as plati din pensia mea un soldat american si chiar unul roman care lupta in teatrele de operatii din lume dar nu pot fi de acord ca militarii care pe vremea comunismiului au stat in cazarmi si nu au facut nimic iar acum au pensii cu mult peste limita unului simtba unii dintre ei chiar au tras in manifestantii de la Timisoara sau otopeni

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ