O companie românească lansează un zbor direct către Palermo cu 30 de euro

| 06 mai, 2014

Operatorul aerian Fly România, deţinut de omul de afaceri Ovidiu Tender, a anunţat lansarea unui nou zbor internaţional în programul de vară, pe ruta Bucureşti - Palermo.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, iar tarifele pornesc de la 29,9 euro.

"Prin introducerea oraşului Palermo în programul nostru de vară am ajuns deja la şapte destinaţii internaţionale, iar intenţia noastră este să extindem rutele şi purtăm în continuare discuţii cu mai multe aeroporturi în acest sens", a declarat, într-un comunicat, directorul executiv al Fly România, Cătălin Buţu.

Fly România va începe operarea de zboruri interne şi internaţionale de la mijlocul lunii mai.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Timişoara şi 49,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Tulcea, iar pe rutele internaţionale, preţurile pornesc de la 29,9 de euro/zbor.

Tarifele includ transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg şi al unuia de cală de cel mult 20 kg, dar şi servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul Fly România.

"Am vândut bilete pe toate destinaţiile, dar cele mai căutate sunt Barcelona, Genova şi Frankfurt unde avem rezervări inclusiv pentru zboruri ce vor fi operate în luna septembrie", a mai spus Buţu.

Fly România este un brand al Ten Airways, companie aeriană care şi-a început activitatea în 2010, operând în sistem charter şi wet lease.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ