O continuare a francizei "Captain America", în care joacă Sebastian Stan, lansată pe 6 mai 2016

| 08 apr, 2014

Franciza cinematografică "Captain America", produsă de compania Marvel şi în care a jucat şi actorul de origine română Sebastian Stan, va continua cu cel de-al treilea lungmetraj, care va fi lansat pe marile ecrane pe 6 mai 2016, au anunţat, luni, reprezentanţii studiourilor Walt Disney.

Cel mai recent film din această serie, "Capitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier" - continuarea filmului din 2011 "Căpitanul America: Primul răzbunător/ Captain America: The First Avenger", care a avut încasări totale de 370,5 milioane de dolari -, a debutat pe primul loc în box office-ul nord american weekendul trecut, cu 96,2 milioane de dolari, stabilind un nou record de încasări pentru un film lansat în luna aprilie.

Actorul american de origine română Sebastian Stan, care a jucat în primele două filme ale francizei "Captain America", ar putea apărea şi în cel de-al treilea lungmetraj, întrucât, recent, a semnat un contract avantajos cu Marvel Studios, pentru a juca în nouă pelicule inspirate din universul benzilor desenate lansate de această companie.

Franciza cinematografică, bazată pe volumele de benzi desenate lansate de Marvel, îl are ca protagonist pe actorul Chris Evans, în rolul unui veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, care capătă puteri supranaturale de la un ser experimental şi devine primul super-erou al Americii.

Potrivit Reuters, succesul francizei "Captain America" urmează exemplul recentelor filme lansate de Disney inspirate din universul Marvel, precum "Iron Man", cu Robert Downey Jr., "Thor", cu Chris Hemsworth, şi "The Avengers" - care ocupă locul al treilea în box office-ul mondial din istoria Hollywoodului, cu încasări de 1,5 miliarde de dolari.

Fiecare dintre aceste filme este interconectat cu celelalte, prezentând adeseori personaje şi intrigi comune.

Filmul "Captain America 3" va fi lansat la aceeaşi dată la care va apărea în cinematografe şi continuarea studiourilor Warner Bros. a filmului din 2011 cu Superman, "Man of Steel". Acest proiect cinematografic, deocamdată fără titlu, îi va aduce împreună pe marile ecrane pe Superman, interpretat de britanicul Henry Cavill, şi Batman, jucat de Ben Affleck.

Înainte de lansarea filmului "Captain America 3", eroul din această franciză va reveni pe marile ecrane în 2015, în pelicula "The Avengers: Age of Ultron".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ