O echipă medicală din Israel operează la Bagdasar, urmând să meargă şi la SUUB

| 01 noi, 12:41

O echipă medicală din Israel oprerează la Spitalul Bagdasar Arseni victime ale incendiului din Clubul Colectiv, urmând ca apoi, tot în cursul zilei de duminică, să ajungă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, aflat la SUUB.

"Medicii israelieni vor veni şi la acest spital (n.r. - Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti). Acum operează la Bagdasar. S-au oferit ei să ne ajute, avem o relaţie foarte bună cu ministrul Sănăţii de acolo. Nu doar ministrul Sănătăţii din Israel s-a oferit să ne ajute. Chiar acum am fost sunat şi de doamna ministru al Sănătăţii din Republica Moldova. Am primit solicitări de ajutoare şi din alte ţări, respectiv Franţa şi Germania, dar medicii noştri pot gestiona situaţia", a spus ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

El a ţinut să precizeze că echipa medicală din Israel s-a oferit să ajute, dar că nu există nicio diferenţă între "medicii de acolo şi cei de aici".

"Nu există nicio diferenţă între medicii veniţi din Israel şi medicii de aici", a spus Bănicioiu.

Întrebat cine va plăti toate aceste operaţii, ministrul Sănătăţii a răspuns că statul român

"Statul român va plăti toate aceste operaţii. Avem program naţional pentru pacientul în stare critică", a mai spus Bănicioiu.

Potrivit acestuia, vestea bună de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, este că trei pacienţi au fost externaţi în cursul zilei de duminică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ