O femeie trăiește FOARTE INTENS. Efectul MULTIPLU ORGASMIC al unui banal medicament. Află povestea!

| 07 aug, 2014

Dureri de cap, crampe iritații, toată lumea știe că medicamentele pot avea efecte secundare. însă o femeie care încerca să-și amelioreze simptomele bolii Parkinson a avut parte de cel mai neobișnuit efect al pastilelor- cinci orgasme pe zi.

Femeia, în vârstă de 42 de ani a fost diagnosticată cu o formă incipientă a bolii, provocată de lipsa dopaminei din creier. La fel ca multor pacienți cu Parkinson, i s-a prescris rasagilina, un medicament care crește nivelul dopaminei, ajutând la ameliorarea simptomelor precum tremor, rigiditate și mișcări lente. Cele mai comune efecte secundare includ dureri de cap, amețeli, constipație și uscarea gurii.

 

CITEȘTE ȘI: „Fluturi în stomac”? Ar putea fi primul semn al unei BOLI GRAVE


Dar după șapte zile de la începerea tratamentului, femeia a început să experimenteze senzații neobișnuite: stare de excitație și creștea libidoului. Din această cauza a început să aibă între trei și cinci orgasme pe zi, care durează aproximativ 20 de secunde. După 10 zile, femeia a decis să meargă la doctor. ”Din câte știm, este prima dată când ni se semnalează un asemenea efect al rasagilinei”, a declarat medicul care a tratat-o.

 

CITEȘTE ȘI: O NOUĂ SEMNIFICAŢIE! Visele îţi pot spune de ce BOALĂ suferi

 

Femeia nu mai lua alte medicamente și nu a mai avut alte simptome neobișnuite, din cauza vreunui medicament, potrivit raportului întocmit de medicii de la departamentul de neurologie al Universității Necmettin Erbakan din Turcia. Când a încetat tratamentul, simptomele s-au oprit. Însă orgasmele au început să apară din nou după 15 zile.

CITEȘTE ȘI: GENA LUI DUMNEZEU. RELIGIA se poate explica ȘTIINȚIFIC!


 

Sursă: doctorulzilei.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ