O fostă "Fată de la pagina 5" a ajuns purtător de cuvânt al Poliţiei

| 25 mar, 2014

Carmen Jucan este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj. Însă, în 2009, în urmă cu cinci ani, Carmen s-a făcut remarcată după ce a pozat provocator pentru diverse tabloide şi a participat la diferite concursuri.

Carmen-Livia Jucan a fost inclusă de curând printre purtătorii de cuvânt ai IPJ Cluj. În 13 octombrie 2009 ea pozat şi pentru celebra rubrică din tabloidul Libertataea „Fata de la pagina 5”. Îmbrăcată sumar, doar în sutien şi într-o pereche de chiloţi de culoarea mov, în faţa unei canapele, aşa poza Carmen pentru tabloidul Libertatea.

Potrivit descrierii din ziarul Libertatea, Carmen Jucan vroia să facă poliţistă iar visul a devenit realitate. „Carmen Jucan are 20 de ani şi este din Cluj. Are 1,66 m înălţime, măsurile 92-65-90 şi 51 kg. Spune despre ea că este o fire deschisă, optimistă, ambiţioasă şi îşi doreşte să devină poliţistă. «Vreau să conduc într-o lume a bărbaţilor»”, declara Carmen pentru Libertatea la acea dată. Mai mult, Carmen Jucan a fost printre finalistele concursului "Ţară, ţară, vrem înaintaşi". În aceste poze, Carmen apare pe malul mării, într-un costum minuscul de baie, de culoarea roz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ