O fotografie tristă de la protestul din Chișinău s-a viralizat masiv pe Internet

| 04 iul, 15:01

O poză dublă purtată de o protestatară de la Chișinău la manifestația de duminică s-a viralizat ulterior pe Internet.

Mii de oameni au protestat în Republica Moldova, după anularea votului pentru Primăria Chişinăului, mișcare care a atras critici dure dinspre SUA și UE.

Printre protestatari, o femeie cu o poză dublă, lipită pe o pancartă, a reușit să atingă o coardă sensibilă în Republica Moldova, dar și în România.

Prima imagine surprinde o familie mare, așezată la masă. A doua surprinde doar un cuplu, la masa goală. Explicația: copiii și nepoții au plecat în Europa, la muncă.

Jurnalista Natalia Morari a vorbit cu protestatara respectivă. ”Toata Moldova in doar doua fotografii. Aceasta este Teodora Stancea din Dobrogea. Azi mai multi au postat poze cu ea. Doamna Teodora s-a apropiat de mine dupa protest si am reusit sa discutam. Acest colaj este povestea familiei ei: copiii au plecat in Anglia si Italia, cu tot cu nepotii. In doar doi ani din toata familia in tara au ramas doar doi. Povestind istoria ei, n-a mai rezistat si a inceput sa planga. As dori ca acesta poza sa-si tipareasca domnul Plahotniuc, s-o puna pe masa si de fiecare data cand va porni Prime, Canal 2, Canal 3 sau Publika TV si va asculta despre Arena Chisinau, drumuri si stabilitate, sa se uite la ea si sa-si aminteasca de doamna Teodora Stancea si alte sute de mii ca ea. #rezist”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ