O mare doamnă a muzicii uşoare româneşti a intrat în politică

| 10 mar, 14:55

Fosta cântăreață Mihaela Mihai s-a hotărât să intre în politică.  Ea a devenit ieri membru al PRU având ca responsabilitate departamentul pentru cultură și artă, scrie stiripesurse.ro.

Mihaela Mihai este inițiatoarea și președinta Uniunii Artiștilor Liber Profesioniști din România (U.A.L.P.R.- Artis). Este autoarea Legii 109/2005 privind indemnizația pentru activitatea de liber profesionist a artiștilor interpreți sau executanți din România (Legea „Mihaela Mihai”).Este, de asemenea, membră a S.A.C.D. - Paris (Societe des Compositeurs et Auteurs Dramatiques). Mihaela Mihai a vrut să candideze ca independent la alegerile europarlamentare din 2007 și din 2009 dar nu a reușit să strângă suficiente semnături. Acum, cariera sa politică are în sfârșit o șansă prin integrarea în Partidul România Unită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ