O nouă atracţie la marginea Capitalei. Parc acvatic gonflabil pe lacul Mogoşoaia

| 25 iul, 2014

Primul parc acvatic gonflabil din România, Acvamania, se deschide sâmbătă pe lacul Mogoşoaia, cu acces din Parcul Central.

Organizatorii au pregătit pentru vizitatori de la modele gonflabile de trambuline, catapulte şi tobogane, până la caiace, hidrobiciclete şi scutere submersibile, în încercarea de a atrage publicul spre sport şi mişcare.

'Acvamania este un concept unic, pentru că are extrem de multe elemente de atracţie ce îmbină sportul cu distracţia, pentru că în afara parcului pe care îl avem făcut din modele gonflabile, unde se găsesc piste de alergare, trambuline, catapulte, tobogane, există şi o parte în care clienţii noştri pot intra pe apă folosind caiace, canoe, stand up paddle - care este un sport foarte la modă anul acesta -, hidrobiciclete sau scutere submersibile. Vizitatorii pot să ia chiar şi lecţii de sailing, fiindcă avem chiar şi un catamaran', a declarat pentru Emilia Câmpeanu, organizatorul parcului acvatic, conform Agerpres.

Ea a precizat că a beneficiat de sprijinul Primăriei Mogoşoaia, care a permis folosirea spaţiului verde din jurul parcului acvatic pentru plajă, totul fiind organizat în acest sens.


'Oricine poate veni şi sta cu cearceaf sau rogojină pe spaţiul verde, mai ales că Primăria Mogoşoaia ne-a sprijinit în totalitate. Avem aici tot spaţiul verde, avem foarte mulţi colaci pe care îi folosim ca scaune, se poate face plajă, se poate face orice şi pentru asta nu trebuie să se plătească', a mai spus Emilia Câmpeanu.

Preţurile pentru o oră cu oricare dintre elementele prezente în parcul acvatic nu depăşesc 30 de lei, acestea fiind promoţionale în primul an, au anunţat organizatorii. Pentru cei care doresc să meargă mai des există variante de abonamente pe ore sau pe zile ori variante personalizate.

Emilia Câmpeanu i-a asigurat pe toţi cei care doresc să meargă să facă baie în lacul Mogoşoaia că există 'un certificat de îmbăiere emis de autorităţi' iar Primăria Mogoşoaia 'şi-a luat toate măsurile de siguranţă' că sunt îndeplinite 'toate normele pentru a le oferi chiar cele mai bune standarde vizitatorilor'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ