O nouă tentativă de revocare a lui Dragnea

| 10 dec, 10:58

Liberalii vor continua, astăzi, demersul revocării lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților și a vicepreședintelui Florin Iordache, a anunțat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. Acesta a spus că partidul va boicota ședințele de plen dacă aceștia vor conduce ședințele, scrie Mediafax.

„Vom boicota toate ședințele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache pentru că ei în acest moment comit un abuz. Asta înseamnă că trebuie finalizată procedura de revocare a celotr doi care ocupă funcții de conducere la Camera Deputaților. (...) Nu vom participa la ședințele respective, asta înseamnă boicot. Noi credem că până la discutarea și dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat și a Legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din funcții”, a declarat Ionel Dancă, în Parlament.

Liberalul a afirmat că în prezent Liviu Dragnea și Florin Iordache nu mai pot conduce ședințele de plen ale Camerei Deputaților, fiind propuși pentru revocare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ