O PERSPECTIVĂ SURPRINZĂTOARE ASUPRA CANCERULUI! Care este legatura dintre creier si boală

| 13 mai, 2014
Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti, doar stand de vorba cu ei.Nu facea nimic magic, decat ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. Adica, fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional.El a numit acest soc, dupa numele fiului sau : Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer)
Povestea doctorului Ryke Hamer

Dr. Hamer era, în anii ’70, cercetator și șef al Clincii de Oncologie din Munchen, unde trata cancerul, folosind, la fel ca ceilalți doctori, tratamentele clasice de tratare a cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai puțin eficiente.

Însă cursul vieții doctorului Hamer avea să se schimbe radical, în luna decembrie a anului 1978, când a primit teribila veste că fiul său, DIRK,  de  19 ani, a fost împușcat mortal. Mai mult decât atat, la câteva luni de la eveniment, a murit soția lui.

Aceste socuri l-au rănit la nivel un profund, însa, ca și cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni, s-a îmbolnavit de CANCER la TESTICULE.

 

Ajunsese un doctor care trata pacienții de cancer, iar, în paralel, trebuia să se trateze pe el însuși de cancer. Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit să le urmeze și el, nu mai avea încredere în ele. Deși pare descurajator, acest context urma să-l ajute pe Dr. Hamer să revoluționeze lumea medicală.

 

Ce a descoperit de fapt?

Vorbind zilnic cu pacienții pe care îi trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei a suferit un șoc emoțional puternic, cu mai puțin de un an sau maximum doi în urmă.

A realizat că același tip de șoc puternic, pe care-l descriau mulți pacienti, l-a avut și soția lui, în momentul în care a murit copilul și dr. Hamer însuți, când a rămas fără familie.

În urma acestor constatari, a intuit o posibilă legătura între șocurile emotionale și cancer. Pentru a verifica această ipoteză, i-a rugat pe pacienții săi să-și facă o tomografie, pe care dr. Hamer a studiat-o în amănunt, în încercarea de a găsi ceva revelator. Și a găsit!

 

În urma studiului, a sesizat o LEGATURĂ între diferitele zone ale creierului și anumite organe.

 

Mai exact, a sesizat apariția unor vibrații anormale, vizibile pe tomografie, sub forma de cercuri concentrice, în diferite zone ale creierului. Mai interesant era că oamenii cu același tip de cancer aveau vibrații mai intense, EXACT în aceleași zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondentă în creier, care nu mai funcționa corect.

Cu aceasta descoperire, a pus bazele a ceea ce se numește NOUA MEDICINĂ (pentru care va fi desconsiderat de ceilalți doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa, pentru că strica afacerile marilor companii farmaceutice).

Dr. Hamer și-a dedicat urmatorii ani exclusiv studiului în acest sens, reușind să facă cunoscut, în intreaga lume, conceptul de NOUA MEDICINĂ, prin care vindecase, după primii ani, în jur de 6000 de pacienți cu o rată de succes de 97%.

Noua medicină pornește de la Regula de Fier a Cancerului.

 

Regula de Fier a Cancerului:

 

a. Fiecare cancer sau altă afecțiune gravă are drept cauză un CONFLICT care generează UN ȘOC EMOTIONAL: numit DHS(Sindromul Dirk Hamer), care îmbolnăvește omul, mai întai, la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar, în final, boala se răsfrânge asupra unui organ.

 

b. Tipul conflictului care a generat ȘOCUL EMOTIONAL (DHS) determină ZONA în care apar vibrații anormale în creier. Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va apărea boala.

 

c. Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se îmbolnăvește mai grav organul corespunzător acestui tip de conflict.

 

Aceste concluzii au rezultat în urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni și pe animale.

 

A demonstrat, mai intâi, cum și animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor în urma unui conflict care generează un șoc emoțional.

 

A aratat cum o căprioara care îți pierde puiul și nu face, în scurt timp, altul dezvoltă, în perioada imediat următoare, o formă de CANCER LA SÂN. În schimb, dacă după ce a pierdut puiul se împerechează din nou, cancerul nu mai apare sau, chiar daca a apărut, SE VINDECĂ (în general, se calcifează, devenind inofensiv).

 

De ce se intampla asta?


Pentru că, prin nașterea altui pui, ea rezolvă conflictul emoțional apărut la nivel inconștient, când a pierdut primul pui.


De ce cancer la sân?

 

E o lege a naturii!

 

Pe fondul conflictului, se pornește, automat, un program natural și inconștient, care intensifică activitatea glandelor mamare, pregătindu-și corpul pentru a face un pui nou și a-l alăpta. Dacă nu are posibilitatea de a face alt pui, se produc dereglări la nivelul glandelor mamare, care conduc spre cancer. E modul prin care natura o determină, instinctiv, să mai faca pui. De aceea, 90% din tumorile descoperite la animale sunt calcifiate, deoarece ele rezolvă instinctiv și natural conflictul.

 

Studiile dr-ului Hamer au mers mai departe, demonstrând că EXACT același principiu funcționează pentru oameni.

O femeie care pierde un copil este predispusă, în următorul an, la cancer de sân. Pentru a scapa, ea trebuie sa rezolve acest conflict emotional, făcând ALT copil, adoptând unul sau atașându-se de un animal sau om, cu aceleași sentimente pe care le avea pentru primul copil.

Partea și mai REA este că o femeie care are copilul sănătos trăiește mereu cu frica de a-l pierde, expunându-se unui risc uriaș de cancer la sân, exact pe același mecanism.

 

Pe acest sistem, acționează TOATE conflictele emoționale.

 

Adică: o femeie care află că soțul o înșeală cu o femeie mai tânără, va avea parte de un conflict de inferioritate, generat de o stare de inutilitate sexuală.

Acest tip de sentiment conduce, întotdeauna, la cancer uterin. Această femeie poate scapă de cancer dacă se reconciliază cu soțul sau își găsește alt barbat cu care să facă sex. În caz că nu reușește, această frământare interioară o va îmbolnăvi.

 

SAU un bărbat care a fost părăsit de soție va putea trece în faza de autovindecare (explic imediat ce e), numai dupa ce se va reconcilia cu aceasta sau va întâlni altă femeie cu care să facă sex.

 

SAU o persoană care a ieșit la pensie și se simte INUTILĂ se va îmbolnavi mai mult ca sigur. Ea va putea trece în faza de vindecare a bolii DOAR după ce se va înscrie la un club sau își va gasi o nouă pasiune sau o nouă ocupație.

SAU oamenii cu stimă de sine scăzută se expun, mai devreme sau mai târziu, la bolile de oase (decalcifiere, osteoporoză etc.), până în momentul când conștientizează și rezolvă această nemulțumire care generează un conflict emoțional de tip DHS.

 

Același sistem, ca mai sus, funcționeaza pentru TOATE BOLILE (nu numai cancerul), însă fiecare tip de conflict emoțional afectează alt organ.

 

Un alt principiu esențial în NOUA MEDCINĂ este că toate bolile se desfășoară în 2 FAZE:

 

Faza de îmbolnăvire (de conflict) și Faza de vindecare (post conflict)

 

Conform dr. Hamer, fiecare boală are:

 

a. Faza de Conflict Activ (de Imbolnăvire), în care se instalează o stare de tensiune și neliniște, lipsa poftei de mâncare, însoțită de pierderi în greutate și lipsa somnului (insomnii).

 

Mâinile și picioare devin mereu RECI, pielea devine sensibilă sau iritată, iar starea generală e una de tensiune continuă – semne care indică faptul ca tumoarea/boala este în plină dezvoltare și continuă să crească. Odată ce omul conștentizează și rezolvă conflictul emoțional, corpul intra în:

 

b. Faza Conflict Rezolvat (de Autovindecare): în această fază, corpul se VINDECĂ

 

Primul semn e ca mâinile și picioarele devin din nou CALDE!

Vindecarea se poate manifesta și prin diferite BOLI și STĂRI de OBOSEALĂ prelungite (asemenea conceptului de criză de vindecare, din homeopatie).

Cand apare una dintre aceste probleme, este vorba despre boli călduroase, gen febră sau hipertensiune  și niciodată nu vei avea mâinile și picioarele reci, dacă ești în faza de vindecare, decât dacă ești în faza de îmbolnăvire (de conflict emoțional).

Asadar, când începe faza vindecării, apare cel puțin o stare de de epuizare și oboseală excesivă, cu o nevoie puternică de a dormi MULT, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera si reechilibra.

 

În această fază, PROCESELE apărute pe timpul fazei de îmbolnăvire sunt REVERSATE: tumorile sunt eliminate sau capsulate (calcifiate), iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate, prin regenerarea naturală a țesuturilor. La sfârșitul fazei de AUTOVINDECARE, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și, deseori, devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția ȘOCULUI, deoarece organismul și-a format anumite mecanisme de apărare și prevenție.

 

Ca exemplu pentru fazele de îmbolnăvire-vindecare, dat de dr. Hamer, e o mamă care-și vede copilul lovit de o mașină. În drum spre spital, mâinile și picioarele îi devin reci ca gheața, îi dispare complet pofta de mâncare și, în acea noapte, are insomnie. Toate acestea, până când doctorul o anunță, a doua zi, că totul este în regula și nimic rău nu se poate întâmpla.

Atunci, mâinile și picioarele femeii redevin calde, îi revine pofta de mâncare și poate dormi profund noaptea. Totuși, este foarte posibil ca, în perioada următoare, să facă febră ușoară sau diferite bube sa-i apara pe corp, deoarece corpul face eforturi imense pentru a regenera țesuturile stricate. Eu chiar am o prietena care, după un accident teribil de mașină, s-a umplut de bubițe pe corp, care au dispărut singure în 2-3 săptămâni. Atât a durat, pentru ea, faza de autovindecare, după acel șoc emoțional.

 

Atenție!

 

* Conflictul emoțional NU este determinat direct de eveniment, ci de modul în care persoana resimte, la nivel psihic, evenimentul declanșator. În funcție de această dimensiune interioară a evenimentului, poate să apară sau nu un conflict emoțional, iar intensitatea și localizarea efectelor acestuia vor depinde de intensitatea și tipul trăirii interioare.

 

Legătura dintre organ și conflictele emoționale

 

Boli la:

 

Colon – Conflict peste care nu poți trece nicicum

 

Oase -Lipsa stimei de sine, inferioritate

 

Intestin subțire – Ura care nu poate fi digerată

 

Uter – Sentiment de inferioritate sexuală

 

Prostată – Conflict/ceartă pe latura sexualității

 

Tiroidă – Te simți neputincios, fără control

 

Plămâni – Frica puternică față de altă persoană

 

Piele – Lipsa integrității, om coruptibil, fără coloană vertebrală

 

Testicule, ovare – Pierdere valoroasă, ce nu poate fi recuperată

 

Pancreas – Conflict cu familia

 

Ureche internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla ce vrei – adevărul

 

Sân stâng – Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia

 

Sân drept – Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale

 

Rect – Frica de a fi nefolositor

 

Gură – Nu poți mesteca (suporta) o problemă/situație

 

Căi respiratorii – Conflict teritorial (nesigur în privința casei)

 

Laringe – Frică și îngrijorare pentru un anumit eveniment

 

Stomac – Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale

 

Esofag – Dorința acută de a refuza, de a nu ‘înghiți’

 

Inimă – Frustrare legată de copii

 

Cervixul – Frustrare adâncă și persistentă

 

Glande suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi să mergi

 

Ficat – Frica (stress) de a ramane fără hrană (bani pentrut a procura hrană) sau îți simți viața în pericol

 

Principiile pentru VINDECARE

 

A. În primul rând: Pacientul devine stăpânul absolut al tratamentului. E 100% responsabil pentru condiția lui și nu-și pune speranțele în nimeni mai mult decât în el însuși

 

B. Apoi, pacientul va lucra la înțelegerea CAUZEI care a provocat conflictul – și, implicit, boala

 

C. În final, va colabora constructiv cu doctorul, pentru a face un plan eficient de rezolvare a conflictului, atât MENTAL, cât și PRACTIC.

 

*Este absolut necesar ca pacientul să înțeleagă cât mai bine CE se întamplă, de fapt, cu el, pentru a putea să aibă o atitudine constructivă și motivată, în procesele de autovindecare.

 

Alte reguli de viata

 

* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea empirica (practică) a oricărui conflict emoțional, însa pot fi benefice și psihoterapia, terapiile prin hipnoză și regresie sau altele de acest fel

 

*Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe lângă cel existent. Este nevoie să renunți total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare să se desfășoare fără probleme

 

* O persoana sănătoasă, bine hrănita, odihnită, relaxată, cu activitate fizică zilnică și care are convingeri pozitive va face mult mai ușor față oricărui conflict – și, de asemenea, se va lovi de mult mai puține.

 

* La femeile însărcinate, orice formă de cancer  se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcină, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.

 

Așadar, indiferent ce boală ai avea, întreabă-te, întâi, de ce te-ai îmbolnăvit și doar apoi gândește-te de ce medicamente ai nevoie sau dacă ai nevoie de vreun medicament.

 

P.S.:  După descoperirile revoluționare pe care le-a făcut, dr. Hamer nu numai că NU a fost apreciat de catre Colegiul Medicilor, ci i-a fost retrasă licența, iar apoi a fost în închisoare, pentru câțiva ani. După eliberare, în majoritatea țărilor din Europa, a fost pus sub urmărire, mai puțin în Spania, țara care i-a oferit sprijin și în care locuiește și în ziua de astăzi. El a scris o carte despre NOUA MEDICINĂ, care este vândută în toată lumea, însă care nu este încă disponibilă în limba română.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ