O profesoară și-a pus ca NUME tot ALFABETUL! Poți să-l pronunți?

| 05 aug, 10:54

O femeie din Columbia s-a luptat mai bine de un an cu autorităţile pentru dreptul de a-şi schimba legal numele în ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ. Totul pentru ca lumea să nu mai ştie că e ea.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a dezvoltat un obicei din a-şi schimba identitatea. Vechiul ei nume era Ladyzunga Cyborg, pe care a dorit să îl facă uitat, astfel că a decis ca viitorul ei nume să conţină tot alfabetul, ca să fie dificil de pronunţat.

Iniţial a fost respinsă de REgistratura Naţională a Columbiei, pentru motive evidente de ridiculozitate, însă determinarea ei a făcut ca 12 luni mai târziu să primească noul card de identitate.

Femeia, care lucrează ca profesor de artă şi fotografie, a declarat că simte constant nevoia să se redefinească.

„Am căutat un nume pe care să nu îl mai aibă nimeni în Columbia sau în lume, aşa că mi-a venit ideea cu ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ. Mi-am schimbat numele ca lumea să nu mai ştie că sunt eu. Nu că mă deranja acest lucru, dar doream să aduc mereu un element surpriză”, a spus ABCDEFG Higjklmn Opqrst Uvwxyz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ