O secţie de votare din Constanța, închisă după ce a fost constatată lipsa a jumătate din buletinele de vot

| 05 iun, 21:04

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa a decis oprirea procesului electoral la Secţia de votare nr. 65 din municipiul Constanţa, după ce a fost confirmată lipsa a 700 de buletine de vot, aproximativ jumătate din numărul necesar.

Judecătorul Aura Iulia Otariuc, locţiitorul preşedintelui BEJ Constanţa, a declarat duminică, la ora 20,00, că a fost decisă întreruperea procesului electoral la Secţia de votare 65, ce funcţionează în incinta Şcolii numărul 37, după ce a fost descoperită lipsa a 700 de buletine de vot pentru alegerea primarul.

Magistratul a declarat că numărul buletinelor de vot a fost suplimentat cu 200, precizând că nu se ştie dacă se va mai relua procesul electoral dată fiind ora târzie.

'Cazul va fi investigat cazul de poliţie, dar este posibil să nu fi fost bine numărate buletinele de vot atunci când au fost distribuite la secţia în cauză', a spus Aura Iulia Otariuc.

La Secţia de votare 65 din Constanţa sunt arondaţi 1.250 de votanţi.

Tag-uri: BEJ, constanta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ