Oamenii din Timiş sunt îngroziţi. Judeţul, invadat de ŞERPI

| 05 aug, 2014

Sunt negri, cenusii sau bruni, nu foarte lungi, si s-au inmultit peste masura in Timis, in ultimele luni. Este vorba de serpii de apa sau de casa, dupa cum ii cunosc oamenii. Pot fi intalniti la margine de drum, pe camp, in gradini, in preajma locuintelor si in gospodarii.

In aceasta vara sunt mai multi ca niciodata, spun localnicii care s-au trezit cu o adevarata invazie in aproape tot Timisul, scrie opiniatimisoarei.ro.

Nu sunt periculosi, dar te inspaimanta. Localnicii spun ca, in general, dau o mana de ajutor pentru ca mananca soarecii ce dau iama in culturi sau prin curtile lor, dar nu-si amintesc sa mai fi vazut atatea taratoare. "Am gasit, in ultimele zile trei serpi in gradina si unul in curte. Sunt lungi, subtiri, inchisi la culoare. Cred ca sunt asa multi din cauza ploilor, in anii trecuti n-am avut asa ceva", a spus pentru opiniatimisoarei.ro tanti Lida, o localnica din Peciu Nou.

"Sunt mult mai multi decat in anii trecuti. Atunci mai zaream la margine de izlaz, am gasit cuib cu oua de sarpe sub scarile de la bucataria de vara. Si o vecina a gasit, tot asa, cuibul, sub un hardau pe care nu l-a folosit demult", a adaugat Ioan din Parta.

Şi la Gataia, oamenii au dat peste serpi, unii chiar la ei in gospodarie. Nu au fost adusi de ape, ci s-au inmultit din pricina ploilor.

"Domne’ acum cateva zile am gasit un sarpe chiar la mine in gradina. Dar culmea e alta, ca in aceeasi zi am mai prins unul! Insa nu ne-am speriat ca erau mici, nu erau periculosi“, a spus Mircea, un agricultor din localitatea Gataia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ