Oana Florea: Kovesi a transmis o scrisoare identică în proporţie de 90% cu cea anterioară

| 10 iul, 11:51

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, Oana Florea, a declarat luni că șefoa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a refuzat astăzi pentru a treia oară să se prezinte la audierile legate de alegerile prezidențiale din 2009, a transmis o scrisoare identică în proporţie de 90% cu cea anterioară, informează Mediafax.

Oana Florea a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că procurorul-şef DNA a transmis o scrisoare identică în proporţie de 90% cu cea anterioară.

"Spune că nu are cunoştinţe şi nu deţine mijloace de probă cu privire la împrejurarea şi cauzele anchetate de comisie şi ca urmare nu se prezintă", a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele comisiei parlamentare de anchetă a prezidenţialelor din 2009.

Oana Florea a spus săptămâna trecută că, în cazul în care Kovesi nu va veni nici de această dată la audieri,comisia va avea două variante pentru a merge mai departe: fie sesizează Ministerul Justiției, fie îi face plângere penală șefei DNA.

Tag-uri: kovesi, Oana Florea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ