Oana Mizil, MESAJ ÎNDUIOŞĂTOR pentru Marian Vanghelie înainte de a fi dusă la DNA

| 12 mar, 14:20

Oana Niculescu Mizil are cont de Facebook, însă nu postează foarte des. Ultima sa intervenţie este de la începutul anului, când a transmis un mesaj de urări.

Oana Mizil pe Facebook: "Cel mai frumos revelion este cel petrecut in familie, alaturi de cei dragi! Va urez La Multi Ani, multa liniste, sanatate si puterea de a trece peste toate dificultatile! Sa aveti un Nou An 2015 mai bun, mai constructiv, mai fericit!".

Asta a scris Oana Mizil pe Facebook în noaptea de Revelion, postând câteva fotografii în care apare alături de Marian Vanghelie şi câţiva prieteni apropiaţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 20:47
Victoria Vasluian
Noutate absoluta, doar acum!
Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ