Oana Mizil se roagă ca Vanghelie să fie lăsat liber: Să mi-l dea Dumnezeu acasă că e foarte greu

| 09 iul, 13:00

Oana Mizil a declarat, joi, la ICCJ, unde se judecă dosarul în care este arestat preventiv Marian Vanghelie, că este "fericită" pentru că ea a fost scoasă din dosar şi a arătat că arestul preventiv este "un mare abuz", împotriva căruia va lupta, intenţionând să îşi deschidă o fundaţie. Mizil şi-a exprimat speranţa că Vanghelie va fi lăsat în libertate.

Oana Mizil a mers, joi, la ICCJ unde se judecă dosarul lui Marian Vanghelie. "Sunt foarte fericită, dvs poate nu ati observat, dar eu nu am fost trimisă în judecată, am fost scoasă din dosar. Domnii avocaţi se luptă de 4 luni ca dosarul lui Marian să se întoarcă la o curte competentă. S-a reîntors la Tribunalul Bucureşti. De astăzi nu mai venim aici. Dar eu sperăm ca de săptămâna viitoare să nu mai mergem nicăieri, să mi-l dea Dumnezeu acasă că este foarte greu", a spus Oana Mizil.

Mizil le-a spus jurnaliştilor că mai are puţin şi naşte, însă din toamnă vrea să îşi deschidă o fundaţie sau o organizaţie pentru a lupta împotriva măsurii de arest preventiv pe care o califică drept un mare abuz.

"Este un mare abuz care se face. Deja am inceput să mă ocup primordial să demonstrez că arestul în grija statului este abuziv. A greşit, judecă-l un an doi, trei, cinci, cât durează. Dacă a greşit, condamnă-l, dar nu-l ţine în arest 4 luni, perioada în care nu-şi poate apăra dosarul.

Acum o să mă ocup de Maria. O să nasc, o să am a grijă de copilaşul asta pe care mi l-am dorit mai mult de 12 ani şi pe care Dumnezeu mi l-a dat într-un alt moment greu al vieţii mele. Îmi dă putere, este lumina vieţii mele. Voi face o fundaţie sau o organizaţie, incă nu ştiu exact, şi il astept pe Marian acasă să mă sprijine în demersul meu. Mă voi ocupa intens din toamnă. O să lupt să demonstrez că arestul preventiv este un abuz. Nu pentru Marian Vanghelie mă lupt, ci pentru toată lumea. Elena Udrea a fost aici. A fost Bica, sunt oameni de rând pe care îi întâlnesc în arest şi imi spun să fac ceva.

Aşa cum a spus şi Marian, să ai coaloană şi demnitate inseamnă cel mai mult. Dumnnezeu mi-a dat putere, mi-a dat această fetiţă care îmi dă şi mai multă putere să-l aduc pe tatăl ei acasă. Bunicul meu mi-a spus că averea nu sunt banii, nu sunt casele, avea este familia", a mai declarat Oana Mizil.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis în judecată de DNA, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Marian Vanghelie se află în arest preventiv începând din 14 martie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ