DNA: 141.000 de lei PENTRU strângerea a 9400 de semnături pentru ELENA BĂSESCU

| 07 iul, 18:22

Procurorii DNA oferă detalii despre modul în care Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, a reușit să strângă semnăturile pentru alegerile europarlamentare din 2014. Totul reiese din dosarul lui Marian Vanghelie, care astazi a fost trimis in judecata de procurorii DNA.

Astfel, anchetatorii au ajuns la concluzia că ”în luna martie 2014, conform înţelegerii dintre inculpatul Vanghelie Marian-Daniel şi inculpatul Dumitru Marin, acesta din urmă a plătit suma de 141.000 de lei unor persone care s-au ocupat cu strângerea a 9400 de semnătruri pentru depunerea candidaturii la alegerile europarlamentare din primăvara anului 2014 a numitei Băsescu Elena, liste pe care apoi inculpatul Dumitru Marin le-a pus la dispoziţia inculpatului Vanghelie Marian-Daniel.

Citeste si: CARACATIŢA mafiei lui Marian Vanghelie! DAN DIACONESCU şi postul B1TV, în dosarul primarului Sectorului 5

La data de 24 martie 2014 numita Băsescu Elena a anunţat public faptul că a reuşit să strângă numărul suficient de semnături pentru a-şi depune candidatura.”, notează procurorii în rechizitoriul trimiterii în judecată a lui Marian Vanghelie.

Citeste si: STENOGRAME incredibile! MARIAN VANGHELIE se lăuda că poate interveni la KLAUS IOHANNIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ