Oana Mizil, despre Marian Vanghelie: Cred că este timpul să vină acasă

| 26 iun, 09:38

Oana Mizil a venit vineri la ÎCCJ pentru a-l susține pe Marian Vanghelie, care va afla vineri dacă va scăpa de arestul preventiv.

Aceasta este de părere că nu se mai justifică menținerea în arest a lui Vanghelie.

"Nu au mai fost audieri de mult timp. Cred că este timpul să vină acasă. Nu se mai justifică menținerea în arest. Cred că sunt încălcate niște drepturi: dreptul de apărare, el nu se paote apăra din arest, dreptul la libertate, este arestat sub prezumția de vinovăție", a spus Mizil despre cele peste 100 de zile de arest ale lui Vanghelie.

"Ca om politic regretul meu este că nu ne-am ocupat mai devreme de oamenii de rând care trec prin aceleași sistuație, ca și cazul Rarinca",a declarat Mizil, precizând că de acum se va ocupa de această problemă arătând că până la urmă arestul preventiv de atâtea zile nu este bun.

"Nimeni nu îți mai dă înapoi aceste zile. Din punct de vedere administrativ, sectorul 5 este blocat", a mai precizat aceasta.

Marian Vanghelie se află în arest preventiv din 14 martie pentru spălare de bani, luare de mită și abuz în serviciul. Acesta va afla vineri dacă va ieși din arest și dacă va primi o măsură mai ușoară.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ