OANA STANCU, întrebarea care îi dă fiori lui BĂSESCU: Există o informație extrem de importantă care vine dinspre Parchet

| 30 mar, 08:26

După ce zilele trecute au apărut informații potrivit cărora ar exista o serie de imagini compromițătoare pentru Traian Băsescu, legate de dosarul lui Bercea Mondial, Oana Stancu i-a adresat duminică seară la Antena 3 o întrebare-cheie avocatului Pavel Abraham, cel care îl reprezintă pe Florin Anghel.

Potrivit jurnalistului Antena3, procurorii ar fi lansat pe surse informația că pe înregistrările lui Sandu Anghel, Mircea Băsescu declara că i-a dat 300.000 de euro lui Traian Băsescu.

„Există o informație extrem de importantă care vine dinspre Parchet. Dacă este una greșită, vă rog să mă iertați că vă forțez mâna, dar să îmi spuneți dacă este așa sau nu. Există informația că într-una dintre interceptările pe care familia lui Sandu Anghel le-a pus la dispoziția procurilor, domnul Mircea Băsescu spune că i-a dat explicit lui Traian Băsescu 300.000 euro. Este sau nu așa, domnule general? Vă rog să ne spuneți acest lucru”, a precizat duminică seară jurnalistul Antena3, Oana Stancu.

„Nu știu. Eu nu am auzit așa ceva. Eu pot să vă spun doar că procurorii sunt în posesia unor înregistrări pe care eu nu le-am văzut. Nici nu confirm, dar nici nu infirm informația, dar discuții au fost legate de aceste elemente. Nu m-aș putea pronunța la sumă. Sunt dovezi pe care nu le-am văzut. Rămâne să vedem”, a replicat avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 14:26
Palada Pufosul
Incendiar,incredibil,bomba,surpriza,lovitura dura,socant
Stirea zilei la Obiectiv.Info:de cateva ori pe zi ,Oana Stancu se duce la toaleta....
Av.Abraham ,nici nu confirma nici nu infirma
31 mar, 15:34
pix
......mã' "pufosule"....tu ai uitat sã mergi la toaletã shi te-ai "scãpat" pe tine, mã'.......ãia de lângã tine încã nu te-au tras de mânecã pentru "mirosul" sau putoarea care este în tine !!!!!???????......du'te mã' shi te "spalã" cã eshti abject........
31 mar, 04:18
fox
vai de steaua voastra
mai bine va faceti propagandisti pro-kremlin ca v-ar sta mai bine. 1 la mana, nu vedeti nici o diferenta intre titlu si continut? Abrahan nu a declarat nimic (nici confirmat nici infirmat) dar voi ati luat de buna intrebarea lui Stancu si ati bagat-o la headline. 2 la mana, care mai este vrajeala cu Basescu? Chiar daca intra la parnaie, meritul e ca dupa 10 ani de mandat asa cum au fost, astazi justitia se misca cumva, poate nu la potentialul normal. Basescu e deja irelevant si nu mai intereseaza pe nimeni in afara de vechii sacali politici. cititorilor cu siguranta nu le pasa deoarece acum sunt alti factori politici mai importanti.
31 mar, 14:01
fix
......ba' e VAI DE STEAUA TA, mãi "fox".......lasã tu' kremlinu' , cã nu-i de nasu' tãu........lasã'tu "titlu' si continutu" cã nu te duce mintea, mã'........cititorilor cu sigurantzã "le pasã" , boule , pt. cã acest personaj abject ,pe care-l sustzii a tâlhãrit ROMÂNII si ROMÂNIA în mandatele lui shi cu gashca lui ca nimeni în istorie........nici hoardele barbare, nici imperiile din toatã istoria ,nici toate rãzboaiele la un loc nu au distrus ROMÂNIA asha ca ãshtia.........."pârnaie" zici !!!????.......asta poate pentru tine........bãsishtii shi gãshtile lor trebuie executatzi la propriu, mai ceva ca la Auschwitz, nici ADN din adn-ul lor , pânã la a 7-a generatzie din ei , nu rãmâne.........dar trebuie sã shtii cã a venit vremea shi "VREMURILE" pentru asta.......nici unul nu scapã.........
30 mar, 12:13
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ