Ofertă de Paşte! Magazinul din care cumperi o rochie de mireasă şi primeşti cadou un miel

| 03 apr, 2014

Ofertă de nerefuzat pentru viitoarele mirese. Tinerele care îşi cumpără rochia înainte de sărbătorile de Paşte primesc cadou un miel! Este ideea unei afaceriste din Sibiu care deţine un magazin cu ţinute pentru nuntă, dar şi o fermă. Domnişoarele au fost încântate de ideea că vor pleca de la magazin cu rochia şi mielul în sacoşă.

Clientele unui magazin de rochii de mireasă au primit cadou un miel din partea magazinului Oferta este pentru ţinutele ce depăşesc suma de 3.000 de lei, iar pentru cele mai ieftine mielul are o reducere de 10%.

Uimite au fost toate clientele care au călcat pragul magazinului.

"Mielul vine la pachet cu rochia. Mieii vin din marginimea sibiului unde avem acolo o fermă de animale şi am zis să îmbinăm utilul cu plăcutul să venim în întâmpinarea clientului în ajun de Paşte", reprezentat magazin.

Potrivit România TV, orice ţinută de ocazie poate beneficia de ofertă.

Oferta este valabila si pentru rochiile de ocazie, asa ca daca sunteţi invitată la vreo nunta ar fi bine să vă cumpăraţi rochia pe care vreţi să o purtaţi înainte de Paşte. Dacă vreţi să cumpăraţi o astfel de rochie primiţi un discount de 10% la achizitionarea mielului pentru masa de sarbatoare.

Discountul de 10 la sută este pentru ţinutele care costă mai puţin de 3000 de lei. Şi cum rochia este la alegere, la fel şi mielul. Rochia din magazin, mielul direct din fermă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ