Ofertă "Last Minute" pentru meciul România-Grecia: cât costă un bilet la "negru"

| 19 noi, 2013

Biletele pentru cel mai important meci al echipei naţionale, care va începe de la ora 21:00, pe Arena Naţională au fost vândute, dar pe diverse site-uri bişniţarii au scos pe piaţa "neagră" o ofertă "last minute". Preţurile pentru România - Grecia sunt de până de trei ori mai mari decât preţul iniţial al tichetelor.

Trei bilete la tribuna II, categoria II, care au costat 50 de lei fiecare se vând acum pe diverse site-uri precum okazii.ro cu 320 de lei. De asemenea, un alt anunţ pe acelaşi site vinde biletul de la tribuna II inel 1 cu 200 de lei. La un calcul sumar bişniţarii vând cu un preţ de până de trei ori mai mare decât cel iniţial. Însă, putem găsi şi "oferte" avantajoase. "Vând 2 bilete zona VIP a Stadionului National la meciul Romania vs. Grecia. Pretul: 250 lei/bilet (pretul iniţial al biletului a fost de 400 lei)".

La o căutare sumară pe site-ul okazii.ro pe cuvintele cheie "România-Grecia" găsim peste 50 de anunţuri cu vânzări de bilete la cel mai important meci al naţionalei din ultimii ani.

De asemenea, şi în jurul stadionului se mai pot găsi bilete, dar nu la casele oficiale. Preţul la negru al biletului pentru un loc la tribuna 1 este aproape dublu față de cel oficial, anunţă reporterii de la Digi24.

Federaţia Română de Forbal a pus în vânzare în urmă cu o săptămână, pe 12 noiembrie, ultimele 2.363 de bilete la meciul România - Grecia. Vânzarea tichetelor a fost exclusiv online, doar pe site-urile http://www.biletefotbalonline.ro/, http://www.bilete.ro/ si http://www.myticket.ro/.  Pentru acest joc FRF nu a deschis case de bilete la Arena Naţională.

Tipurile de bilete rămase

Categoria 2 - 80 lei (sector 374, Tribuna I, Inel 3) - 216 bilete

Categoria 2 - 50 lei (sector 334, Tribuna 2, Inel 3) - 180 bilete

Categoria 3 - 40 lei (Peluze, sectoarele 311, 347 și 345, Inel 2) - 295 bilete

Categoria 4 - 30 lei (Peluze, Inel 3, sectoarele 310, 312 și 350) - 1672 bilete


ROMANIA-GRECIA: Peste 900 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre România şi Grecia, care se va disputa, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ