Șoferul lui Dacian Cioloş nu stă în coloană la semafor: A mers pe linia de tramvai. FOTO

| 18 noi, 18:25

Coloanele oficiale sunt tot mai contestate. În haosul din București și la nici o lună de la tragicul accident în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină în timp ce deschidea coloana oficială a fostului ministru Gabriel Oprea, șoferul lui Dacian Cioloș a încălact și el regulile încercând să ajungă cât mai repede la destinație, scrie Cancan.

Cel care îl conduce pe noul premier unde are nevoie a depășit coloana de la semafor lunând-o pe linia de tramvai, încălcând Codul Rutier.

Citeşte şi: C. T. Popescu, despre Dacian Cioloș: SUNT DEZAMĂGIT

Nu se știe dacă Dacian Cioloș se afla și el în autoturism, dar în mod normal șoferul lui ar fi trebuit să rămână fără permis de conducere.

Coloana oficială a președintelui Iohannis a fost claxonată de două ori în trafic. Șoferii se simt nedreptățiți de faptul că demnitarii trec fără a mai sta la semafior, iar ei trebuie să aștepte zeci de minute pentru a traversa centrul orașului.






loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 20:13
Adelina
astigati imediat,din prima luna!Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi,pentru o activitate usoara,part-time sau full-time,la alegere.Oferim si cerem seriozitate maxima.Se lucreaza de acasa si oferta este valabila pentru toata tara.Daca doriti informatii,ne gasiti la adresa de email:[email protected]
19 noi, 19:37
iona
o sa consulte mahalaua romaniatv cand sa mearga,pe unde o sa mearga !pozele cu noul premier fac parte din aceeasi mahala accentuata de unii postaci tot fara creier !
19 noi, 17:48
diana
ciolin
are cancer epidermic ????sau la muscat tintarii????arat fffrau ....
19 noi, 16:58
gheorghe
Cautăm colaboratori serioşi! Ofertă specială pentru cei care vor să facă bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipă cu experienţă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Pentru mai multe detalii, caută-mă acum la adresa de email: [email protected]
19 noi, 15:52
Cati
Cum sa faci bani!
Faci bani pe net! Este timpul sa inveti ceva nou si de viitor! Inveti cum faci bani pe net! Aici gasesti un curs exceptionat si gratuit, de numai cateva zile, care te invata cu multe detalii cum faci bani pe net! Te-ai hotarat cu seriozitate? Atunci cere acum detalii mai multe la adresa de email:
[email protected]
cu textul “INFO”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ