Cioloş către Dâncu: Să ne gândim în perioada imediat următoare la principiile reformei administrative

| 19 noi, 12:29

Prim-ministrul Dacian Cioloş i-a cerut joi vicepremierului Vasile Dâncu să stabilească în perioada imediat următoare principiile reformei administrative, astfel încât acest proces să înceapă cât mai repede, potrivit Agerpres.

"O să îl rog pe domnul vicepremier Dâncu, legat de unul din obiectivele principale din programul Guvernului, să ne gândim în perioada imediat următoare la principiile acestei reforme administrative. Să vedem de unde pornim. Ştiu că există deja legislaţie privind îmbunătăţirea actului administrativ şi, în ideea noastră de reformă administrativă, de creştere a calităţii actului administrativ, aş vrea să pornim de unde suntem, să vedem ce legislaţie avem şi cum să o punem într-un cadru mai coerent şi să începem cât mai repede şi cu acest lucru", a spus Cioloş, la Palatul Victoria, la începutul şedinţei de Guvern. 

El le-a transmis că şedinţe informale ale Executivului, precum cea de sâmbătă, vor fi organizate periodic. 

"Aş vrea să arătam clar românilor că acest Guvern începe să lucreze, nu doar pe termen mediu, nu doar lucrând la implementarea a ceea ce am prevăzut în planul de guvernare, dar să fim foarte prezenţi cu tot ceea ce este de actualitate şi să arătăm că suntem în măsură să răspundem aşteptărilor care se răsfrâng asupra noastră. (...) Vreau să vă anunţ că, sâmbătă, vom organiza, deci, prima şedinţă informală de Guvern, aşa cum v-am spus că aş vrea să organizăm periodic ca să avem discuţii, dezbateri de orientare pe temele majore din programul de guvernare", a punctat prim-ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ