Cioloş: N-aş vrea să ne prindă iarna pe nepregătite

| 19 noi, 12:31

Premierul Dacian Cioloş le-a cerut joi miniştrilor Afacerilor Interne şi Transporturilor să prezinte o informare în Guvern referitoare la pregătirile de iarnă şi să stabilească în zilele următoare o întâlnire pe această temă cu factorii responsabili în domeniu, transmite Agerpres.

"O să îi rog pe domnul ministru Petre Tobă şi pe domnul ministru al Transporturilor Dan Costescu să ne facă o scurtă prezentare privind pregătirile de iarnă. N-aş vrea să ne prindă pe nepregătite. Cu elementele pe care le aveţi, tot Guvernul să fie informat cum stăm şi ce informaţii aţi primit dumneavoastră de la predecesorii dumneavoastră în legătură cu acest lucru. În cel mai scurt timp, în următoarele zile, aş vrea să organizaţi o întâlnire cu factorii responsabili la care o să particip şi eu ca să vedem cum stăm, de unde pornim şi ce mai e de făcut în perioada imediat următoare", a transmis Cioloş, începutul şedinţei săptămânale de Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ