Suciu: Dacă verdictul în cazul Tobă va fi de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție

| 26 noi, 15:39

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat joi că dacă în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, va exista un verdict de plagiat, "nu poate fi decât o singură soluție".

Întrebat dacă s-a discutat în Guvern pe marginea informațiilor apărute în presă referitoare la un eventual plagiat al lui Petre Tobă și care este poziția premierului Cioloș pe acest subiect, Suciu a răspuns: "Nu s-a discutat acest subiect, dar vă reamintesc că obiectivul de integritate este fundamental și un obiectiv la care premierul și Guvernul țin foarte mult. Dacă verdictul de plagiat va fi un verdict de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție. Vom vedea verdictul și vom avea și soluția".

Potrivit unei anchete Press One preluată de presa centrală, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, este suspectat că ar fi plagiat peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei sale de doctorat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ