KLAUS IOHANNIS, anunţ despre PLAGIATUL lui Gabriel Oprea

| 14 sep, 17:43

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, intrebat daca i se pare normal ca Gabriel Oprea, suspectat de plagiat, sa fie in continuare membru CSAT, ca suspiciunile trebuie verificate si ca societatea trebuie sa respinga ferm orice forma de plagiat.

"Daca doriti va raspund la modul general, in particular nu am aceste date. Daca e vorba de plagiat, da, daca dorim sa revenim la principiile de integritate si meritocratie, trebuie sa respingem ferm orice forma de plagiat. Aceasta chestiune trebuie sanctionata evident de comunitatea academica, dar trebuie sanctionata si de societate atunci cand vine vorba de politicieni. Mi se pare ca doar comunitatea academica are caderea sa verifice astfel de chestiuni. Daca aceste chestiuni se verificia, puteti sa fiti siguri ca voi avea o parere publica", a declarat Klaus Iohannis despre cazul doctoratului lui Gabriel Oprea precum si a seriei de doctorate coordonate de acesta.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, mesaj de ULTIMĂ ORĂ despre spaţiul Schengen

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ