Iohannis: Cu Negrescu și Meleșcanu a renăscut speranța unei abordări serioase; am speranțe și cu Țuțuianu

| 30 aug, 12:50

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri că, prin prezența în Guvern a lui Teodor Meleșcanu, ministru de Externe, și a lui Victor Negrescu, ministru delegat al Afacerilor Europene, a "renăscut speranța unei abordări serioase" în ceea ce privește politica externă, adăugând că are "speranțe" și cu ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, care pare hotărât să pună în practică alocarea a 2% din PIB pentru acest domeniu.

"Acum, cu un nou și tânăr ministru delegat și un ministru de Externe cu multă experiență parcă a renăscut speranța unei continuități și unei abordări serioase. (...) România face parte din grupul restrâns de state membre care s-au decis să aloce 2% din PIB pentru cheltuielile de Apărare. Și aici am speranțe cu noul ministru al Apărării, care pare a fi foarte hotărât în a pune în practică această chestiune, împreună, desigur, cu premierul", a spus Iohannis, la Cotroceni, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

Tag-uri: iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ