Olguța Vasilescu: După ce voi face predarea-primirea, primul lucru va fi să mă întâlnesc cu Direcția de Buget din minister

| 04 ian, 14:56

Primul lucru pe care îl voi face după ceremonia de predare - primire va fi să mă întâlnesc cu Direcția de Buget din cadrul Ministerului Muncii, pentru a începe să lucrăm la proiectul de buget pentru anul 2017, a declarat, miercuri, după audierile din Parlament, ministrul propus pentru portofoliul de ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

"Dacă voi fi învestită astăzi de Parlament, mâine, după ce voi face predarea-primirea, primul lucru va fi să mă întâlnesc cu Comisia de Buget, cu Direcția de Buget din cadrul ministerului, ca să începem să lucrăm deja pe proiectul de buget pentru anul 2017, că suntem întârziați. Nu este vina noastră că s-a întârziat", a spus Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă a fost contactată de ministrul Dragoș Pîslaru, Olguța Vasilescu a răspuns că a fost sunată marți și întrebată dacă are nevoie de detalii.

"I-am spus ca nu am nevoie de nimic, că am un program de guvernare, pe care trebuie să îl aplic în perioada următoare și pe care îl cunosc foarte bine și a rămas ca mâine — pentru ca astăzi este învestirea și, probabil diseară, foarte târziu, va fi ședință de Guvern — mâine dimineață să merg și să preiau totul de la minister", a detaliat viitorul șef de la Muncă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ