Olguța Vasilescu, pusă pe liber de Orban: ”Am descoperit că era consilierul premierului şi am eliberat-o de această grijă!”

| 13 noi, 15:35

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, însă cea mai mare plăcere i-a făcut să o demită pe Olguţa Vasilescu, despre care a constatat că era consilier al premierului. în replică, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis că funcţia ei era neremunerată, iar mandatul i-a încetat odată cu cel al Vioricăi Dăncilă.

”Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”, a întrebat ironic ea.

”Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL... Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerata, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dăncilă şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă?Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanţi!  Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”,  a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu, potrivit News.ro.
- ”Vă informez că am  demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit – pentru că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilier al premierului - şi am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a spus Ludovic Orban.
Olguţa Vasilescu este coordonator al campaniei electorale prezidenţiale a PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ