Olguța Vasilescu spune că o costă 3 milioane de euro artiștii pe care îi aduce la festivalul de la Craiova

| 09 aug, 19:41

 

Primarul Olguța Vasilescu susține că onorariile celor 30 de artiști invitați la festivalul de muzică de la Craiova ar fi de 3 milioane de euro, negând că onorariul plătit pentru Paris Hilton ar fi de 1 milion de dolari.

 

 

Primarul PSD a postat un mesaj ironic pe Facebook, pentru cei care "se consumă nervos încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova":
  • "Mă uit cât de mult se consumă nervos unii încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova unde vine un DJ să mixeze pentru suma de "1 milion de euro". De unde au scos suma asta, n-aș putea să vă povestesc... Poate ne spun ei...
  • Ca să vă faceți o idee, onorariile tuturor artiștilor, peste 30 la număr, sunt trei milioane de euro, din care un milion e impozitul pe care îl oprește statul român.
  • Faceți o medie pentru cei 30 de artiști, nume de prim rang pe plan mondial și vedeți dacă e posibil ca o singură persoană să primească jumătate din sumă. Acum, după ce ați făcut acest calcul simplu, vedeți și cât s-a investit în alte festivaluri, unde valoarea artiștilor e aproximativ egală.
  • P.S. Știți bancul cu rochia de 20 de mii de euro? Cam așa e și acum".
  • Între 26 și 28 august la Craiova va avea loc Festivalul IntenCity, la care primăria a anunțat că vor veni Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau La Bouche.
De asemenea, Olguța Vasilescu s-a lăudat că o va aduce pe Paris Hilton, "invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk". Newsweek a scris că tariful lui Paris Hilton pentru a veni la Craiova ar fi de 1 milion de dolari.

 

Tag-uri: Olguta Vasiescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ