Olguţa Vasilescu: Banii pentru pensii au fost viraţi toţi în Trezorerie cu mult înainte de Paşte

| 19 apr, 12:30

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că banii pentru pensii şi indemnizaţiile de şomaj au fost viraţi în Trezorerie cu mult înainte de Paşte şi că i s-a semnalat şi ei că în anumite localităţi oamenii nu au primit pensiile nici acum.

"Am auzit şi eu acest lucru, mi-a semnalat cineva acest caz, noi am făcut toate demersurile ca pensiile şi indemnizaţiile de şomaj să se plătească cu două zile înainte de Paşte. Nu ştiu de ce s-a întâmplat acest lucru, chiar mă voi interesa. O să văd despre ce este vorba, unde e greşeala. Sigur nu este de la noi, pentru că banii s-au virat toţi în trezorerie mult înainte de Paşte", a precizat Vasilescu la Palatul Parlamentului. 

Ea a adăugat că nu ştie ce s-a întâmplat mai departe cu aceşti bani "pe drum", adică la bănci şi la Poştă, dar se va interesa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ