Vasilescu: Dacă programul de guvernare va fi dus până la capăt, Liviu Dragnea ar putea fi preşedintele României

| 25 apr, 09:56

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, că l-ar susţine pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dacă ar candida la preşedinţie, deoarece el este cel care a câştigat alegerile parlamentare, cu "un program de guvernare la care a muncit foarte mult".

"Este cel care a câştigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care şi noi, la rândul nostru muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toţii binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna şi altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani şi că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt. N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului şi, de ce ce nu? Liviu Dragnea ar putea să fie presedintele României", a spus Olguţa Vasilescu, întrebată dacă l-ar susţine pe Liviu Dragnea în situaţia în care ar candida la alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ