Olguţa Vasilescu, despre românii care au ieşit în stradă: Aşa şi? Strângem 20.000 doar la Craiova

| 09 noi, 2014

Cateva mii de oameni au iesit sambata in strada in Bucuresti si mai multe orase ale tarii pentru a cere alegeri corecte atat in Romania, cat si in diaspora, unde romanii au avut probleme mari lavot in primul tur al prezidentialelor.

 

Oamenii au cerut si demisia ministrului de Externe Titus Corlatean pentru proasta organizare a votului in primul tur si lipsa de masuri pentru cel de-al doilea.

Miscarea de protest, care anunta noi mitinguri si duminica, nu a impresionat-o insa pe primarul social-democrat al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.

"Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20.000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a scrispe Facebook Lia Olguta Vasilescu sambata seara.

Acestei postari i-au urmat altele ce reprezentau diverse filmulete sau articole, printre care cateva video-uri incare Mihai Bendeac face glume pe seama lui Iohannis sau momentul din interviul pentru gandul.info in care cadidatul ACL raspunde "ghinion"cand e intrebat de ce alti profesori nu au reusit sa aiba 6 case.

Aceste postari se pare ca au avut ecouri din partea sustinatorilor lui Klaus Iohannis, motiv pentru care Olguta Vasilescu revine duminica dimineata cu un nou mesaj.

"Ultimele postari cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizantii nemtalaului, care mi-au umplut peretele privat de injuraturi. Astfel, am putut constata cu cine voteaza analfabetii, fiindca unul nu a nimerit o fraza corecta din punct de vedere gramatical.: ))) Vai de voi!... Cat ati mai muncit o noapte intreaga...", a scris vicepresedintele PSD.

A.S.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ