Olguţa Vasilescu: Eu nu văd un alt președinte decât Victor Ponta

| 16 ian, 15:56

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat  că speră ca Victor Ponta și Liviu Dragnea să rămână în continuare la conducerea PSD, pentru că nu vede care ar fi motivul pentru care să fie schimbați.

Potrivit Olguței Vasilescu, Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru din 90 încoace, care și-a respectat toate promisiunile electorale, iar Cabinetul său este singurul care s-a preocupat atât de zona socială cât și de cea de investiții.

'Sper din toată inima că Victor Ponta și Liviu Dragnea vor rămâne în continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de după Revoluție încoace, pentru că și-a respectat toate promisiunile electorale. Aduceți-vă aminte că înainte de alegerile prezidențiale se spunea că Victor Ponta nu va da pomenile electorale, mediul de afaceri a spus că vor crește taxele și impozitele la nivel național, că se va renunța la cota de 16% ș.a.m.d. Ceea ce nu s-a întâmplat. Practic toate promisiunile electorale au fost respectate. La ora actuală, dacă ne uităm și facem o comparație, este singurul Guvern care s-a preocupat atât de zona socială cât și de cea de investiții. Județul Dolj, pe perioada cât era Emil Boc premieri, a primit 2,5 milioane lei la nivelul comunelor, iar anul trecut, pe perioada Guvernului Ponta, a primit 60 de milioane', a spus Vasilescu vineri, răspunzând unei întrebări din partea presei, conform Agerpres.

Citeşte şi: Jocul de Pact-Pact – consens naţional sau calmul dinaintea războiului?


Întrebată dacă vede un alt președinte al PSD, Vasilescu a spus că nu există motive pentru care Victor Ponta să fie schimbat din funcție.

'Eu nu văd un alt președinte decât Victor Ponta. Este prim-ministru în exercițiu, va trebui să rămână lider de partid, pentru că altfel va fi, probabil, o altă problemă în interiorul PSD și nu văd motivele pentru care ar trebui să îl schimbăm pe Victor Ponta. Numai pentru că nu le place unora de fața lui, nu mi se pare un argument suficient', a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

În legătură cu data la care va avea loc Congresul PSD, Lia Olguța Vasilescu a afirmat că 'va fi la termen, fără niciun fel de problemă'.

'Când va fi, noi suntem pregătiți. Suntem bine organizați și probabil că filiala noastră (PSD Dolj—n.r.) va avea cel mai mare număr de delegați la acest Congres și vom vota în cunoștință de cauză nu numai pentru funcția de președinte, dar și pentru celelalte funcții de vicepreședinți ai Biroului Permanent', a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 17:34
Stela
Venit suplimentar -munca la domiciliu
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
16 ian, 16:25
mihai
Ridica-ti ceata de pe creier si vei vedea... !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ