Dezvăluire de proporţii! Geoană l-a sunat pe Dragnea. Ce i-a propus fostul prezidenţiabil

| 16 ian, 15:07

Președintele-executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru dcnews.ro, că a fost sunat de către senatorul Mircea Geoană, care plănuiește construirea unui „nou PSD”, alături de Marian Vanghelie, ambii excluși din PSD, după alegerile prezidențiale din 2014.

Geoană spune prostii, dar nu-i o noutate”

Liviu Dragnea a explicat, cu referire la noul PSD gândit de tandemul Geoană- Vanghelie, că „partidul va fi afectat pentru că foarte mulți oameni, din ce în ce mai mulți colegi de partid, sunt iritați față de atitudinea lui Mircea Geoană. Partidul i-a oferit lui Mircea Geoană ceea ce nu i-a oferit niciun partid, nu i-a oferit nimeni ceea ce i-a oferit acest partid, funcții importante, președintele PSD-ului, președintele Senatului, partidul a muncit enorm în 2009 pentru a-l face pe Mircea Geoană președintele României. Mircea Geoană alege acum să lovească în acest partid în fiecare zi și spune și prostii, dar asta nu-i o noutate la Mircea Geoană”.

Vanghelie, niciun parlamentar

Despre cei 50 de parlamentari care ar veni alături de Marian Vanghelie, Liviu Dragnea a a oferit un răspuns tranțant: „Nu are, nu are niciun parlamentar. După Comitetul Executiv Național, când au fost excluși, ei au tot sunat. Sunau și înainte, au sunat și după. Pe mine m-a sunat Mircea Geoană înainte de Comitetul Executiv, când nu erau excluși, m-a sunat să mă întrebe ce fac… „.

Dragnea vrea să-i mărească salariul lui Iohannis. Cât ar putea încasa şeful statului

Conversația telefonică Dragnea-Geoană

Întrebat dacă Mircea Geoană a vrut să-l atragă în tabăra sa, să-l facă aliat, Liviu Dragnea a răspuns: „De ce credeți că m-a sunat atunci? Nu m-a sunat să mă întrebe unde fac Revelionul. Era după alegerile prezidențiale, era înainte de Comitetul Executiv, era în zilele alea, m-a întrebat ce fac, dacă m-am întâlnit cu colegii, că trebuie să ne vedem, să vedem ce facem cu partidul. Zic partidul e același, sediul a rămas în același loc, ne vedem la Comitetul Executiv și discutăm ore în șir toți ceea ce avem de făcut, eu să spun ce propunere am, tu la fel, Ponta la fel, orice membru. Și chiar s-a discutat 6-7 ore”.

Ambasada SUA îl desfiinţează pe Geoană: MINTE! Geoană o drege

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ