UNPR dă de pământ cu Mircea Geoană: Este un TRĂDĂTOR

| 15 ian, 15:35

Senatorul Mircea Geoană își anunță intenția de a trânti Guvernul, alături de circa 50 de parlamentari care i s-ar alătura în proiectul noului PSD. Deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, îl face praf pe Victor Ponta și-l cataloghează drept un trădător.

”Cele două declarații, ale lui Geoană şi Vanghelie, vorbesc de două lucruri diferite. Domnul Vanghelie vorbește despre 50-60 de parlamentari care ar vota împotriva Guvernului, adică despre trădare, în timp ce Mircea Geoană vorbește despre faptul că va face, cândva, data trecută era până la Crăciun, acum e până la Paște, tot evenimente de astea religioase, un nou partid.

Deputații nu se pot alătura unui partid care nu există, dar incoerența în declarații este caracteristică la anumite personaje. Oricum propriei definiții a lui Mircea Geoană, el dădea oameni afară și pe urmă îi făcea trădători. Deci s-a încadrat exact în categoria de trădător. Părerea mea este că, atunci când se vorbește despre Geoană, conform propriei definiții este un trădător”, a declarat Eugen Nicolicea, la Realitatea TV.

Eugen Nicolicea era deputat PSD, dar a fost exclus de Mircea Geoană din PSD în 2010, în momentul în care au apărut zvonuri despre scindarea PSD și formarea unui nou partid. Ulterior, s-a născut UNPR.

CITESTE SI Declaraţie ŞOC a lui Geoană: SUA ordonă schimbarea rapidă a guvernului Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ